Brow and Lash Bar
Hårfjerning
Nail Care
Airbrush Spray Tanning
Environ
Eminence Handmade Organic Skincare
Intraceuticals Oksygenbehandling
Elemis Spabehandlinger for ansikt & kropp
Advanced bespoke face and body treatments
Guinot Paris
Makeup
Eve Taylor Aromatherapy
Massasje
Aromaterapi Hudpleie
Aromaterapi tenaring
Steinterapi
Universal Contour Wrap
Priser
Advanced bespoke face and body treatments

REBALANCE, REGENERATE, SMOOTH AND RESTORE

Basert på lang erfaring og kunnskap om hudpleie, og fundert på et langt profesjonelt yrkesliv er denne behandlingen fra Rebecca bestående av peeling og ikke-kirurgiske inngrep særskilt tilpasset din hudtype. I tillegg til selve hudbehandlingen får du en komplett terapi som også omfatter råd om livsstil og velvære slik at vi finner en behandling som passer perfekt for deg. Du får vakker og glødende hud, uten bruk av sterke kjemikalier - ved bruk av prisvinnende hudpleieprodukter som er både potente, effektive og dyrevennlige.

*LIFT & SCULPT FACIAL Pris 450 kr (30 min) - promoterer kollagenproduksjonen uten bruk av kjemikalier og kirurgi. En galvanisk ansiktsløftning uten kirurgiske virkemidler som virker ved å øke sirkulasjonen og gi næring til hudcellene.

*SKIN RECOVERY FACE & BODY Pris 950 kr (60 min) - En direkte terapi for å bli kvitt oppblåsthet og øke velvære. Massasjeteknikkene stimulerer lymefesystemet for å bidra til å eliminere toksiner og gjenopprette naturlig balanse. En perfekt behandling etter for eksempel en sykdomsperiode, eller ganske enkelt for å booste følelesen av velvære.

*LED TREATMENT Pris 495 kr (30 min) - En ikke-inngripende, dypt rensende og eksfolierende behandling som effektivt behandler kviser, blokkerte porer og som er varsom nok til å passe for dem med Rosacea. LED fototerapi bruke shyppig for å behandle en lang rekke hudtilstander, for å stimulere kollagen og for å reparere skader og arr.

*PEEL AND LED FACIAL Pris 900 kr (60 min) - Behandlingen kombinerer peeling unikt tilpaset din hudtype ved hjelp av LED lysterapi. Huden etterlates oppfrisket og synlig mer glødende.

*HIGH FREQUENCY ANTI ACNE FACIAL Pris 550 kr (40 min) - Spot killer! Reduserer også rødhet i huden og gjør huden mer skinnende samtidig som du får en glødende hud uten flekker.

*HIGH FREQUENCY AND LED FACIAL Pris 900 kr (60 min) - Maksimal effekt mot kviser og arrdannelse.

*COSMETIC NEEDLING AND OXYGEN FACIAL Pris 1.150 kr (1.15 min) - Den ultimate anti-aging ansiktsbehandlingen. Kombineres med Environ Microneedling/Roll Cit Collagen Induction Therapy . Fjerner linjer øyeblikkelig, desensitiviserer sliten hud slik at huden ser strammere og fastere ut. Fantastisk mot livløs, kvisete og arrete hud. Fantastiske reultater.

*DERMAPLANNING Pris 1.350 kr (1.15 min) - En enkel og trygg behandling for å eksfoliere epidermis og fjerne død hud og ansiktshår. Behandlingen har vært i bruk lenge, og er en gammel Hollywood-hemmelighet. Helt smertefri i motsetning til voksing. Huden etterlates myk og med tekstur. Øker ikke hårveksten eller hårtykkheten. Kombineres med ENVIRON ACM PEEL for maksimal glød.

På grunn av behandlingens natur kan det hende at Rebecca vil inkludere en eller flere av teknikkene nevnt over for å tilpasse behandlingen ditt behov.

Gavekort tilgjengelig i alle prisklasser.

Rebecca har lang og bred erfaring i Internasjonal Spa og Salong bransje og tilbyr kvalitetsbehandlinger i en rolig og avslappende atmosfære. Behandling av én klient om gangen etter avtale.


Hud & Kroppsterapi / Adresse: Portveien 9, Bremsnes, 6530 Averoy / Telefon: 715 14677 / Mobil: 94 836697 / E-post: rebecca@hudogkroppsterapi.no
Ikke testet på dyr. Vi er stolte av all produktene vi bruker er 100% ikke dyretestet. Testet på mennesker, ikke dyr.