Brow and Lash Bar
Hårfjerning
Nail Care
Airbrush Spray Tanning
Environ
Eminence Handmade Organic Skincare
Intraceuticals Oksygenbehandling
Elemis Spabehandlinger for ansikt & kropp
Advanced bespoke face and body treatments
Guinot Paris
Makeup
Eve Taylor Aromatherapy
Massasje
Aromaterapi Hudpleie
Aromaterapi tenaring
Steinterapi
Universal Contour Wrap
Priser
Environ
ENVIRONS'S grunnlegger Dr Des Hernandes er meget anerkjent plastisk kirug i Sør-Afrika. Hans forskning på vitaminets betydning i huden har gjennom nesten 3o år gitt en rekke priser for forskning, opplæring og effektive produkter. Det fine ved Environ er at alle kan ha de samme daglige hudpleierutinene, og kun tilføre visse tilleggsprodukter når det måtte være nødvendig. Huden har de samme funksjonene uansett alder og konseptet er å alltid tilføre de essensielle vitaminene og antioksidantene for å ha en optimal, frisk og sunn hud uansett alder.

I samtlige tilfeller av hudkreft kan det påvises en mangel på Vitamin A. Vi får ikke tilstrekkelige mengder igjennom maten, og mengden synker hver gang vi oppholder oss i dagslys. Environ anbefaler bruk av kremmer med HØYE nok doser av Vitamin A og huden får best tilførsel ved direkte påføring.

ENVIRONS TCA penslinger er det vi kaller for kjemisk peel. Det er en trygg og effektiv måte å behandle huden på. Den kan tilpasses alle hudtyper, er smertefri og uten nedetid. Peelingene har en lav ph med lave syrekonsentrasjoner som får cellene til å produsere mer protein, hvilket gir en sterkere og jevnere hud. Friske celler blir værende mens ’syke’ celler destrueres. En kur med penslinger forbedrer hudens struktur og aldringstegn, og er gunstig for en akne hud da den er bakteriedrepende og anti inflammatorisk. I tillegg gir den huden en sunn og frisk glød. For å få det beste resultatet på din hud, anbefaler vi å forberede huden med Environ sin A-vitamin kremer minimum 3 uker i forkant av behandlingene.

I SALONG TILBYS BEHANDLINGER MED TCA COOL PEEL OG ANDRE SYREPEELINGER. RASKE RESULTATER UTEN NEDTID. PRODUKTENE HAR DOKUMENTERT EFFEKT. NOEN AV STEGENE ER KLASSIFISERT SOM MEDISIN OG SELGES I SAMRÅD MED VÅR ANSVARLIGE LEGE. Vær oppmerksom på at det er mulig å ha en "vår / sommer" fra Environ som merkevare har spesialisert seg på andre syrepeelinger. Prioriter sikkerhet i forhold til huden din. Ta gjerne kontakt med meg for en gratis hudkonsultasjon. Alle Environ peeling behandlinger inkluderer INDISK HODEMASSASJE og en deilig SHIRLEY PRICE AROMATERAPI nakke og skulder massasje for å legge til litt luksus og velvære til peeling behandling.

Environ på nett:
Vær oppmerksom på at Environ tillates ikke solgt på nett/nettbutikk da dette er medisin for huden og skal selges etter en godkjent konsultasjon.

*ENVIRON TCA FRESH PEEL. Pris: 650 kr (30 min) – Party peel! En effektiv askepott behandling som passer alle hudtyper

*ENVIRON TCA LIGHT/MEDIUM PEEL. Pris fra 900 kr (60 min) – For deg som ønsker sunnere hud! En mer konsentrert peeling som styrker huden og øker cellefornyelsen.

*ENVIRON TCA ADVANCED ANTI AGE. Pris fra 950 kr (60 min) – En kjemisk peel spesielt utviklet for å bremse aldringen og stimulere til økt kollagen produksjon. Hjemme produkter anbefales i tillegg.

*ENVIRON TCA PIGMENT. Pris fra 950 kr (60 mins) – Denne er anbefalt some en kur. Hvor hjemme regime er essensielt for et optimalt resultat. Peelingen vil redusere pigmenteringene og hjemme produkter normaliserer melanin produksjonen.

*ENVIRON DOUBLE SIX COOL PEEL. Pris fra 1.385 kr (60 min) – En total hudfornyelse med en svært effektiv medisinsk tca peeling. Penslinger 2 dager i rad. Du kan leve og jobbe som vanlig mellom behandlingene.

*ENVIRON MICRONEEDLING.
Cosmetic microneedling med tca peel. Pris 1.195 kr
Medisinsk Microneedling med tca peel. Pris 1.859 kr
- 4 behandlinger (inkl. hjemmeprodukter) – 7.449 kr
- 6 behandlinger (inkl hjemmeprodukter) –10.399 kr

Gavekort tilgjengelig i alle prisklasser.

Rebecca har lang og bred erfaring i Internasjonal Spa og Salong bransje og tilbyr kvalitetsbehandlinger i en rolig og avslappende atmosfære. Behandling av én klient om gangen etter avtale.


Hud & Kroppsterapi / Adresse: Portveien 9, Bremsnes, 6530 Averoy / Telefon: 715 14677 / Mobil: 94 836697 / E-post: rebecca@hudogkroppsterapi.no
Ikke testet på dyr. Vi er stolte av all produktene vi bruker er 100% ikke dyretestet. Testet på mennesker, ikke dyr.