Brow and Lash Bar
Hårfjerning
Nail Care
Airbrush Spray Tanning
Environ
Eminence Handmade Organic Skincare
Intraceuticals Oksygenbehandling
Elemis Spabehandlinger for ansikt & kropp
Advanced bespoke face and body treatments
Guinot Paris
Makeup
Eve Taylor Aromatherapy
Massasje
Aromaterapi Hudpleie
Aromaterapi tenaring
Steinterapi
Universal Contour Wrap
Priser
Hårfjerning
Nyt følelsen av glatt hud. SUGARING hårfjerning for ansikt og kropp for menn og kvinner. Kom og opplev nydelig økologisk sukker fra England som ikke irriterer eller etterlater en rød og nuppete hud. Eller prøv LYCONS hot wax produkter som vi bruker til brasiliansk voksing. Vi er spesialist på brasiliansk hårfjerning, med lang erfarging vet vi hvordan vi skal gjøre din behandling mest mulig behagelig for deg. Vi kan også legge til det fantastiske DEPILAR SYSTEM som bruker siste nytt innen avansert vitenskapelig forskning på hår. En effektiv og rimelig metode for en varig reduksjon av uønsket kroppshår. For begge kjønn, alle raser, hårfarger og typer.

*DEPILAR SYSTEM - 'Add on' pris fra 120 kr på overleppe og hake.
*BRASILIANSK - Pris: ny kunde 550 kr
*BRASILIANSK - Pris: fastkunde 490 kr
*BRASILIANSK LEGGER OG LÅR - Pris: 900 kr
*VANLIG BIKINI - Pris: 250 kr
*UTVIDET BIKINI - Pris: 300 kr
*LEGGER - Pris: 350 kr
*LEGGER OG LÅR - Pris: 485 kr
*ARMHULE - Pris: 175 kr
*OVERLEPPE - Pris:100 kr
*HAKE - Pris: 100 kr
*OVERLEPPE OG HAKE - Pris: 150 kr
*OVERLEPPE, HAKE OG SIDER AV ANSIKTET - Pris: 350 kr
*RYGG (MENN) - Pris: 400 kr
*BRYST OG MAGE (MENN) - Pris: 400 kr
*SKULDRE (MENN) - Pris: 175 kr
*ARMER (KVINNE) - Pris: 250 kr

ELEKTROLYSE (BLEND METHOD). Pris: 195 kr (15 min) - Det er helt ok å nappe øyenbryn og vokse kroppshår. Men begynner du å nappe hakehår med pinsett, kan du få et problem. Det samme gjelder overleppen. Når du river ut hårene med roten på disse områdene, stimuleres de mannlige kjønnshormonene. Dette kan forverre hårveksten og gjøre håret kraftigere. Tynne lyse hår kan endre seg til å bli stive sorte skjeggstubber. Uønsket hårvekst i ansktet er ofte hormonelt betinget, og noen er så plaget at de faktisk må barbere seg. Men fortvil ikke! Elektrolyse er en metode some fjerner hårene, også

Metoden går ut på at en strømførende nål settes inn i hårsekken og ødelegger hårroten og de omkringliggende cellene. Ved hjelp av høyfrekvent strøm fjernes ett og ett hår fra små områder som for eksempel hake, overleppe. Behandlingen fører til at den nedre halvdelen av hårsekken blir ødelagt og dermed fjernet. Resultater er at denne hårsekken aldri mer kan danne et hår. Alle hår - og hudtyper kan behandles. En 100% effektiv metode mot permanent hårfjerning.

Gaverkort tilgjengelig i alle prisklasser.

Rebecca har lang og bred erfaring i Internasjonal Spa og Salong bransje og tilbyr kvalitetsbehandlinger i en rolig og avslappende atmosfære. Behandling av én klient om gangen etter avtale.


Hud & Kroppsterapi / Adresse: Portveien 9, Bremsnes, 6530 Averoy / Telefon: 715 14677 / Mobil: 94 836697 / E-post: rebecca@hudogkroppsterapi.no
Ikke testet på dyr. Vi er stolte av all produktene vi bruker er 100% ikke dyretestet. Testet på mennesker, ikke dyr.