Brow and Lash Bar
Hårfjerning
Nail Care
Airbrush Spray Tanning
Environ
Eminence Handmade Organic Skincare
Intraceuticals Oksygenbehandling
Elemis Spabehandlinger for ansikt & kropp
Advanced bespoke face and body treatments
Guinot Paris
Makeup
Eve Taylor Aromatherapy
Massasje
Aromaterapi Hudpleie
Aromaterapi tenaring
Steinterapi
Universal Contour Wrap
Priser
Eve Taylor
Eve Taylor har levert fantastiske aromaterapioljer til hudpleiebransjen I over 40 år. Som grunnlegger av INSTITUTE OF CLINICAL AROMATHERAPY, kan dere finne Eve's produkter i over 30 land verden over og i over 900 salonger bare i England.

Hudpleieserien er ukomplisert og med profesjonell kvalitet. Eve er også en Officer of the British Empire [OBE], en utmerkelse som deles ut av Hennes Majestet Dronning Elizabeth, og ble gitt for hennes utmerkelser innenfor aromaterapi og skjønnhetsbransjen hvor hennes produkter i dag selges på alle verdens kontinenter.

I tillegg til aromaterapiprodukter utviklet Eve også THE SYSTEMS OF ANALYSIS, en systematisk analysemetode. Dette multidimensjonale systemet gjør det mulig å evaluere klienten slik at behandlingen blir mer nøyaktig og omfattende. Denne metoden er sentral i Eve Taylors behandlingsmetoder og teknikker.

*ET AROMA MASSASJE. Pris: 695 kr (60 min) - Den ultimate kropps-, hodebunns- og ansiktsmassasje - et must for total avslapning. Den rebalanserer og revitaliserer for å redusere muskulær spennning, og motvirke stress og utmattelse. ved bruk av ET SYSTEMS OF ANALYSIS og kvalitetsoljer blandet for dine unike behov. Armoamassasje er perfekt mot stress.

Gaverkort tilgjengelig i alle prisklasser.

Rebecca har lang og bred erfaring i Internasjonal Spa og Salong bransje og tilbyr kvalitetsbehandlinger i en rolig og avslappende atmosfære. Behandling av én klient om gangen etter avtale.
Hud & Kroppsterapi / Adresse: Portveien 9, Bremsnes, 6530 Averoy / Telefon: 715 14677 / Mobil: 94 836697 / E-post: rebecca@hudogkroppsterapi.no
Ikke testet på dyr. Vi er stolte av all produktene vi bruker er 100% ikke dyretestet. Testet på mennesker, ikke dyr.