Brow and Lash Bar
Hårfjerning
Nail Care
Airbrush Spray Tanning
Environ
Eminence Handmade Organic Skincare
Intraceuticals Oksygenbehandling
Elemis Spabehandlinger for ansikt & kropp
Advanced bespoke face and body treatments
Guinot Paris
Makeup
Eve Taylor Aromatherapy
Massasje
Aromaterapi Hudpleie
Aromaterapi tenaring
Steinterapi
Universal Contour Wrap
Priser

Eminence Handmade Organic Skincare

ØKOLOGISKE SPA BEHANDLINGER FOR ANSIKT & KROPP.

Siden 1958 har EMINENCE HANDMADE ORGANIC SKINCARE benyttet seg av bærekraftig og grønn praksis for å utvikle naturlige, organiske og biodynamiske produkter for helse- og skjønnhetsindustrien. Mange av ingrediensene er kombinert med rent vann fra mineral- og sporerike kilder en ikke finner andre steder i verden. Produktene er håndlagde, og omfatter ikke tilvirkningsprosesser som forringer effekt og næringsinnhold. Vitaminene fanges opp og virker i produktene på en måte som gir dramatiske effekter - fra naturen selv.

Produktene er ikke testet på dyr, og inneholder ikke parabener, animalske biprodukter, skadelige fargestoffer, mineraloljer, petroleum og andre skadelige kjemikalier. RAWFOOD SMOOTHIE er en cocktail av ingredienser med rent konsentrat. EMINENCE ORGANICS brukes i noen av verdens mest kjente spa og er populære blant de rike og berømte likesom "mannen i gata".

Produsenten er prisbelønt flerfoldige ganger, og bruker både vindkraft, geotermisk oppvarming og polarkraft i tilvirkningsprosessen. Alle esker og kartonger lages av resirkulert materiale (og går siden til gjenvinning på nytt). Trykkeprosessen gjøres ved hjelp av miljøvennlig vegetabilsk trykksverte. Eminence er også stolt sponsor av FORESTS FOR THE FUTURE, og for hver produkt som selges plantes et tre. produsenten er også en ivrig bidragsyter til veldedige saker rundt om i verden.

EMINENCE ØKOLOGISKE BEHANDLINGER - Helt uten syntetiske tilsetningsstoffer!

*ORGANIC HUNGARIAN SPA FACIAL. Pris: 900 kr (75 min) - Aka Organisk Botox fokuserer på spesielle Ungarske anti aging massasjeteknikker på ansikt,hodebunn, nakke, skuldre og armer for å løfte, faste og detoxe din hud. Ved hjelp av en kombinasjon av økologiske Superfoods, urter og krydder. Denne utrolige behandling av dyp rensing, peeling, dobbel maskering for å rense og gi næring, er av et slag du ikke bør gå glipp av.

*BLUEBERRY DETOX FACIAL. Pris: 795 kr (60 min) - Et okologisk helse kick some renjør, balanserer, gir frisk glød og virker som en oppkvikker på huden din. Med mikrodermabrasjonspeeling pleies huden for å letter ta til seg antioksidanter og vitaminer fra blåbær. Denne behandling kombinerer også anti aging massasjeteknikker på ansikt, hodebunn, nakke og skuldre.

*ORGANIC EYE & LIP REJUVENATION TREATMENT. Pris: 385 kr (20 min ekstra) - Disse behandlingene er tilgjengelig som "add ons" til din ansikt behandling, Utmerket til å løfte og stramme øyepartiet og hjelpe til å destresse trøtte øyne. Lip Treatment er utmerket til å fjerne tørr død hud fra leppene, små blokkeringer og myke fine linjer og plumpe leppeområdet. En spesiell massasje teknikk brukes også med spesifikk Eminence organiske masques for leppe og øye-området.

*THE BALANCING FACIAL. Pris: 695 kr (60 min) - En oppfriskende og balanserende behandling som behandler den virkelige variasjonen ved blandingshud. Botantisk og økologiske ingredienser some eksotiske bukkoblad, aktivt kull og bark from piltre renser og forfiner porene i t-sonen mens nærinsrik rismel og sheasmør rehyderer de toørre områdene på kinnene. Ferskpresset pomelojuice og grønn te gir huden en skikkelig vitamin og antioksidant, virker svært for-yngende samt beskytter mot fri radikaler. For en slett og jevn hud i balanse med ny og strålende glød!

BODY ESSENTIALS - I Eminence økologiske kroppsbehandlinger får du ta del i det unike samspillet som finnes mellom mennesker og den rene naturen, som gjennom sine gaver kan være både helsebringende og legende for menneskekroppen. Rene, økologiske konsentrater produkter og godt sammensatte behandlingsmetoder gir i disse behandlingene en ny start for hud, kropp og sinn.

*BEAUTIFUL BODY GLOW. Pris: 450 kr, hele kroppen (30 min) - Organic Polishing Sugar Scrub. Polerende sukkerskrubber, naturlige AHA syrer, fersk frukt og bær gir kroppen en myk og vakker hud.

*CELLULITE TREATMENT. Pris: 550 kr (45 min) - Behandlingen inkluderer mage,rompe og lår område. Organiske krydderier brenne fett celler, plumps og gifte. Mens Honeydew melon massasje akselererer videre regenerering av jevnere hud og reduserer forekomsten av cellulitter.

*HUNGARIAN HERBAL MUD TREATMENT WRAP. Pris: 850 kr (60 min) - Denne verdensberømte behandling er for alle hudtyper ved å avgifte huden, åpner porene, eliminere giftstoffer og øke blodsirkulasjonen. Det inkluderer kanel til å bekjempe bakterier, eføy for vitamin C, salvie å tone for å helbrede og paprika for å stimulere og fornye.

*EMINENCE CHOCOLATE TRUFFLE BODY WRAP. - Opplev deilig velvære anti aging effekt av Ungarsk Chocolate Truffle.Denne behandlingen er rik på kakao, macadamia nøtteolje, mandelolje, ginseng, lecithin og vitamin E. Denne fuktighetsgivende og kollagen wrap er rik på antioksidanter og strammer og toner huden. En "sjokolade fikse" uten kalorier.

Gaverkort tilgjengelig i alle prisklasser.

Rebecca har lang og bred erfaring i Internasjonal Spa og Salong bransje og tilbyr kvalitetsbehandlinger i en rolig og avslappende atmosfære. Behandling av én klient om gangen etter avtale.


Hud & Kroppsterapi / Adresse: Portveien 9, Bremsnes, 6530 Averoy / Telefon: 715 14677 / Mobil: 94 836697 / E-post: rebecca@hudogkroppsterapi.no
Ikke testet på dyr. Vi er stolte av all produktene vi bruker er 100% ikke dyretestet. Testet på mennesker, ikke dyr.